noscript pixel

Politica de confidenţialitate: Protecţia datelor cu caracter personal

Introducere

Confidenţialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările firmei FORTECH EVOLUTION SRL (societatea care operează acest website), cu sediul în România, Strada Henri Barbusse Street nr 44-46, 400616, Cluj-Napoca, în calitate de operator de date. Protecţia datelor dumneavoastră cu caracter personal este un aspect important. Prin urmare, acordăm o atenţie deosebită protejării vieţii private a tuturor vizitatorilor care accesează site-ul www.investory.app, în conformitate cu Regulamentul UE 2016/679 referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal şi la libera circulaţie a acestor date (denumit în continuare “GDPR”).

Vă rugăm să acordaţi o atenţie deosebită lecturării următoarei Politici pentru a înţelege natura datelor cu caracter personal pe care le colectăm şi le procesăm, scopurile prelucrării şi drepturile de care beneficiaţi.

FORTECH EVOLUTION SRL a luat măsuri tehnice şi organizatorice în vederea respectării regulamentului GDPR aplicabil incepand cu data de 25 Mai 2018. Acestea pot fi consultate la cerere prin trimiterea unui email către contact@investory.app.

Colectăm, prelucrăm și folosim date personale de la vizitatorii site-ului nostru pentru a îmbunătăți capacitatea de utilizare, eficiența și securitatea site-ului nostru web și astfel oferim vizitatorilor site-ului nostru cea mai bună experiență. De asemenea, colectăm, prelucrăm și folosim informațiile pe care le trimiteți prin intermediul formularelor de contact sau de cerere sau butoane (inclusiv butonul Aplicați prin LinkedIn) pentru a procesa solicitări de informații sau anchete de afaceri, a evalua cererile de locuri de muncă, a înregistra vizitatorii la evenimente, sesiuni de formare sau concursuri și în alte scopuri pe care le-ați putea avea. Atunci când trimiteți informațiile dvs., dați acordul Investory să se folosească de informațiile descrise aici.

Site-ul nostru și tehnologiile de bază sunt supuse unor schimbări și dezvoltări constante, astfel încât este posibil să fie nevoie să schimbăm această Politică de confidențialitate din când în când. Investory își rezervă dreptul de a modifica sau modifica această politică de confidențialitate în orice moment. Toate modificările aduse Politicii noastre de confidențialitate vor fi postate pe acest site web. Prin urmare, ar trebui să vizitați periodic această Politică de confidențialitate pentru a vă asigura că sunteți de acord cu ultimii termeni prezentați.

Scopul colectării datelor

Colectăm, procesăm și stocăm datele dvs. pentru a vă putea prelucra solicitarea. Indiferent dacă sunteți interesat de o oportunitate de muncă la Investory, aveți nevoie de servicii software de la Investory sau doriți să furnizați servicii pentru Investory, trebuie să stocăm datele dvs. personale pentru a vă procesa solicitarea.

Aplicăm cel mai înalt nivel de securitate atunci când colectăm, stocăm și prelucrăm în mod legal și corect datele personale adecvate, relevante și nu excesive.

Colectare de date

Colectăm și prelucrăm automat datele (prin intermediul tehnologiei) de fiecare dată când vizitați site-ul nostru web atât automat cât și manual, de fiecare dată când furnizați date prin intermediul formularelor noastre de contact. Procesăm datele pe care ni le trimiteți prin intermediul formularelor de contact manual.

1. Informațiile furnizate de dvs. pe care le putem colecta, prelucra și utiliza

Investory nu colectează date personale (informații de identificare personală) de la dvs. fără cunoștința sau permisiunea dvs. și nu vă solicită să furnizați aceste informații pentru a accesa și utiliza acest site web. Prin date cu caracter personal, ne referim la toate informațiile referitoare la un vizitator de site identificat sau identificabil.

Atunci când furnizați date prin intermediul acestui site web sau direct prin e-mail sau telefon, colectăm, prelucrăm și folosim doar datele personale pe care le trimiteți, precum și informațiile necesare pe care trebuie să le comunicăm cu dvs. în cadrul întrebărilor sau aplicațiilor prin intermediul acestui site.

Dacă ne contactați prin intermediul formularului de contact, dați acordul ca Investory să colecteze și să proceseze adresa dumneavoastră de email.

Când trimiteți și solicitați prin formularul de contact, de asemenea, dați acordul ca reprezentanții Investory să vă contacteze prin e-mail sau telefon, acceptați ca Investory să colecteze, să proceseze și să utilizeze adresa dvs. de email.

2. Utilizarea cookie-urilor și a datelor serverului web

Pe măsură ce navigați pe site-ul web, anumite informații non-personale pot fi colectate pasiv (adică colectate fără a furniza în mod activ informațiile dvs.).

Investory poate colecta informații despre computer și conexiunea la Internet, inclusiv adresa dvs. IP, sistemul de operare și tipul browserului. Acestea sunt date statistice despre echipamentul vizitatorilor site-ului nostru web, acțiuni și modele de navigare și nu identifică nicio persoană. Cookie-urile sunt fișiere text mici care sunt plasate pe computer de către site-urile web pe care le accesați. Sunt utilizate pe scară largă pentru ca site-urile web să funcționeze sau să funcționeze mai eficient, precum și pentru a furniza informații proprietarilor site-ului. Folosim cookie-uri temporare (cunoscute și sub numele de cookie-uri de sesiune) și cookie-uri permanente (cunoscute și sub numele de cookie-uri persistente).

Cookie-urile temporare sunt stocate în browserul dvs. pentru întreaga perioadă a vizitei pe site-ul nostru și sunt șterse la plecare.

Cookie-urile permanente sunt acele fișiere text minuscule care rămân în browserul dvs. chiar și după ce părăsiți site-ul nostru, dacă nu le ștergeți singur. Dacă nu doriți ca Investory să vă colecteze informațiile care nu sunt personale prin cookie-uri, puteți împiedica acceptarea de noi cookie-uri în browser.

Puteți găsi în meniul de ajutor al browserului informații despre cum să setați browserul să vă notifice când primiți un nou cookie și cum să dezactivați complet cookie-urile. Site-ul www.investory.app utilizează Google Analytics. Cookie-urile colectate de Google Analytics sunt utilizate pentru a oferi informații despre modul în care vizitatorii folosesc site-ul nostru web. Folosim informațiile pentru rapoarte interne și pentru a ne ajuta să îmbunătățim site-ul. Cookie-urile colectează informații într-o formă anonimă, inclusiv numărul de vizitatori ai site-ului, de unde vizitatorii au venit pe site și paginile pe care le-au vizitat. Faceți clic aici pentru mai multe informații despre modul în care Google folosește cookie-urile.

Din motive tehnice, browserul de internet trebuie să transmită automat datele către serverul nostru web atunci când vizitați site-ul nostru web. Aceste date sunt colectate și stocate automat de noi sau de terți în numele nostru. Aceste date pot include și nu se limitează la:

  • Adresa dvs. IP,
  • Data și ora vizitei dvs. pe site-ul nostru web
  • Tipuri de site-uri web pe care le vizitați
  • URL-ul paginii pe care ați vizitat-o înainte (dacă ați accesat site-ul nostru web de la o sursă de trimitere),
  • Informații despre dispozitivul și browserul pe care îl utilizați (tip browser, versiune, sistem de operare, tip dispozitiv, rezoluție ecran etc.)

Toate aceste informații sunt agregate și analizate anonim pentru a îmbunătăți experiența de utilizare a acestui site web. Ne-am asigurat cu măsuri tehnice și organizatorice că furnizorii noștri de servicii externe respectă regulile de protecție a datelor și tratăm aceste detalii cu cea mai mare atenție.

Date colectate

Investory limitează datele personale pe care le prelucrează la informațiile pe care le putem utiliza pentru a vă identifica personal (nume, adresă, număr de telefon, e-mail), astfel încât să putem comunica cu dvs. Dacă ancheta dvs. are legătură cu recrutarea, vom prelucra și informații despre educația dvs., experiența profesională, abilitățile și orice altceva care poate ajuta recrutorii noștri să identifice cel mai potrivit job pentru dvs. Dacă ancheta dvs. are legătură cu afacerile, vom procesa și înregistra informații despre compania sau compania dvs. care ne permite să evaluăm potrivirea între organizațiile noastre.

Stocarea datelor la Investory

Vom stoca datele dvs. cu caracter personal timp de 10 ani, asigurând protecția și securitatea datelor adecvate pentru datele dvs. personale în toată această perioadă. Vom oferi acces la datele dvs. personale numai personalului Investory, clienților sau partenerilor care au nevoie de acestea pentru a gestiona cererea dvs. sau pentru a răspunde nevoilor viitoare potențiale dvs. Pentru a evita deciziile automate cu privire la modul în care sunt gestionate datele dvs. personale, le procesăm atât manual cât și automat, cu ajutorul software-ului computerului. Acest lucru înseamnă că utilajele nu pot face presupuneri cu privire la ceea ce ați acordat consimțământul dvs. În plus, luăm măsuri stricte de securitate pentru a împiedica datele dvs. personale să se scurgă în afara țărilor în care activăm.

Transfer de date către terți

Toate detaliile colectate pe site-ul web pot fi trimise prin e-mail către departamentul relevant de la Investory, colaboratorilor, partenerilor sau companiilor afiliate ale Investory. Când împărtășim datele dvs. cu colaboratorii, partenerii companiilor afiliate, facem acest lucru pentru a atinge scopul pentru care ne-ați furnizat datele, cum ar fi răspunsul la solicitarea dvs. este împărtășit direct cu terți numai dacă avem obligația legală de a face acest lucru, cum ar fi în cazul aplicării legii sau al securității. Nu vom împărtăși sau vinde datele dvs. pentru a obține avantaje sau profit.

Drepturile tale

În conformitate cu legislația Uniunii Europene privind colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal, aveți următoarele drepturi:

  • Pentru a ne solicita să rectificăm sau să ștergem datele dvs. personale sau să restricționăm prelucrarea datelor cu caracter personal sau a obiectului la o astfel de prelucrare.
  • Pentru a solicita de la Investory copii ale datelor dvs. personale în curs de procesare. Trebuie să oferim primul exemplar gratuit, în timp ce pentru orice alte copii pe care le solicitați, putem percepe o taxă rezonabilă pe baza costurilor administrative. Dacă faceți solicitarea prin mijloace electronice și dacă nu solicitați altfel, vom furniza informațiile într-un formular electronic utilizat frecvent.
  • Să nu facă obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată a datelor.URL-ul paginii pe care ați vizitat-o înainte (dacă ați accesat site-ul nostru web de la o sursă de trimitere),
  • Să nu fie transferate datele dvs. personale în țări terțe.
  • Investory nu mai are nevoie de datele dvs. personale în scopul prelucrării, dar ne solicitați să le păstrăm pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea revendicărilor legale.
  • Pentru a depune o plângere împotriva Investory la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și în fața instanțelor judecătorești competente, dacă credeți că nu v-am gestionat datele personale în conformitate cu cerințele Regulamentului general de protecție a datelor (GDPR).

Pe scurt, ne puteți cere să împărtășim cu dvs., să reglăm, să ștergem sau să păstrăm informațiile pe care le avem despre dvs. de mai bine de 10 ani sau să depunem o plângere împotriva Investory dacă credeți că nu am îndeplinit toate cerințele impuse de lege la procesare datele dvs. personale. Puteți retrage oricând consimțământul dvs. pentru a vă prelucra informațiile personale și a fi stocate de Investory, trimițându-ne o retragere a consimțământului la adresa contact@investory.app.

Securitate

Protejarea informațiilor dvs. este una dintre preocupările noastre principale. Informațiile pe care le colectăm sunt stocate pe servere sigure. Ne luăm precauții rezonabile pentru a vă proteja informațiile personale.

Consimțământul dvs.

Utilizând site-ul web, sunteți de acord cu acești termeni. Ori de câte ori trimiteți informații prin intermediul site-ului web, trebuie să consimțiți la colectarea și utilizarea acestor informații în conformitate cu această politică de confidențialitate.

Notă:
Notăm că Politica de confidențialitate precum Politica de cookies pot fi actualizate fără o notificare prealabilă, iar schimbările vor fi afișate în această pagină.
Orice întrebare, sugestie sau recomandare privind termenii și condițiile de mai sus este binevenită. Ne dorim să fim cât mai transparenți cu utilizatorii noștri, tocmai de aceea așteptăm sugestiile tale la adresa contact@investory.app.

ro_RORomanian